Firmaevent

Vi tilbyr dine venner og kolleger et skreddersydd opplegg hvor vi tilpasser målgruppen med ulike aktiviteter.

Fortell oss hvem gruppen er.
Våre reisekonsulenter vil gjøre sitt beste for å innfri gruppens forventninger ved en gruppereise. Det er derfor viktig at vi allerede på planleggingsstadiet får mest mulig informasjon om gruppen.
Jo mer informasjon vi får allerede fra første henvendelse – jo bedre vil gruppereisen bli. Dette gjelder informasjon om deltakerne, forventningene dere har til reisen og hva dere vil oppnå med turen.

  • Fordelingen av kjønn, er det flest kvinner eller menn?
  • Alder på deltakerne
  • Hva er formålet med reisen /eventet?
  • Hvilke forventninger har deltakere og/eller planleggere til reisen?
  • Hvilket budsjett har dere?

Vi tilbyr aktiviteter, mat og vin opplevelser i Fuengirola, Marbella og Malaga. Vi vil hjelpe dere med bo, aktiviteter, lunsj, middag, utflukter og aktiviteter på land og på vann. Hva tenker du er best for din gruppe?Surfere i Fuengirola

MALAGA

Denne velkjente byen i det sørlige Spania som garanterer et varm og solrikt klima mesteparten av året. Byen har vært bebodd i mer enn 2000 år av ulike Middelhavsivilisasjoner og har en spennede historie å fortelle under oppsyn av Gibralfaroborgen og sine mange andre attraktive monumenter, borger og gater.
Malaga er hovedstaden på Costa del Sol og har gjort den til en av de viktigste turistreisemålene i Spania. Her finner du et sterkt kunstneriskt preg, mye gitt ettersom fødebyen til Picasso , nettopp var Malaga. Under et besøk på Picassomuseet finner du igjenspeilet hele hans kunsteriske livshistore. Vi i Costaeiendom vil gi deg en unik opplevelse hvor vi skreddersyr et opplegg over 2-3 dager med mat og kulturopplevelser.
Vi er behjelpelig med å få deg de unike smaksopplevelsene samt få med alt hva denne byen har å by på.
I områdene rundt Malaga finner du flotte fjellområder, genuine hvitkalkede landsbyer, gastronomiske bodegaer som byr på den velsmakende vinen i fra Malaga.
Vi møter dere på flyplassen og vil gi deg og dine kollegaer en morsom og annerledes firmatur.

FUENGIROLA

Fuengirola tilbyr nå alle fasiliteter som forventes av et større turiststed, – hoteller, restauranter, barer, diskoteker, sportsklubber, båthavn, og brede strender langs en promenade som strekker seg østover og vestover fra byen og som inkluderer mindre tilstøtende landsbyer.
Av de ca. 75 000 innbyggerne som er registrert i kommunen kommer 25% fra andre land, hovedsakelig europeiske.
Selv om Fuengirola er et typisk turiststed, finnes det også et antall historiske severdigheter og parker, i tillegg til den arabiske borgen Suhayl, eller Sohail. Den gamle havnen benyttes fortsatt av lokale fiskere.
Byen er nokså urban i sin karakter, med store høyblokker, – mange av dem vendt mot sjøen – men man kan fortsatt finne smale gater med mindre hus og villaer.
Du finner de lange strendene samt fine promenader med mange gode strandrestauranter. Her er vi lokalkjente og kan tilby firmaet ditt alt fra gode matopplevelser til en båttur til byen Benalmadena eller Marbella.

MARBELLA

Marbella er et symbol på Jetset, glamor og luksus. Her finner du en deilig blanding mellom spanske tradisjoner og flotte lukushotell, lekre båthavner langs den flotte Costa del Sol kystlinjen.
Marbella ligger helt sør i Spania ved Middelhavet og vender seg mot 1001 natts spennende Marokko som dere kan se klart på godværsdager og midt i mellom Málaga og den engelske kolonien Gibraltar. Her kan du finne de mest luksuriøse spise stedene og danse natten lang på de mange diskotekene.
Det fins et mangfold av aktiviteter og utflukter som kan gjøres under et opphold på Costa del Sol og Marbella i forbindelse med en incentive reise, kick-off eller event eller som et avbrekk i en konferanse. Spennende byer som Ronda og Granada, og ikke minst Malaga by er perfekte utfluktsteder av stor interesse. Gibraltar og dagsturer til Tanger ( Marokko) er attraktive muligheter.
I fjellene rundt Costa del Sol finner du flere gastronomiske bodegaer som tilbyr besøk med vinsmaking og tapas. Men og mulighetene til å gjøre attraktive ” adventure turer” med for eksempel jeep, sykler e.l