Hvorfor firmaleilighet i Spania?

_JMG7735-1Firmahytter og leiligheter kan serve flere formål. I tillegg til å være en attraktiv gode ovenfor dine nåværende (og fremtidige) medarbeidere, så kan det også være en veldig god investering rent økonomisk. Vi i Costa Eiendom har god erfaring med å finne den eller de perfekte leilighetene som din bedrifts ansatte kan nyte i lang tid fremover.

Som ansatt gir tilgang til en eller flere firmaleiligheter i Spania deg incentiver til høyere input på jobb, og ikke minst kan det være med på å øke både motivasjon, lojalitet og trivsel. Ved å gi ansatte tilgang til solrike dager i ønsket tempo i Spania investerer du samtidig i ditt eget firmas arbeidskapital – det er viktig.

De siste årene har eiendom i Spania vært en av de mest populære investeringsobjektene i Norden. Med priser i ned mot historisk bunnivå er kjøp av firmaleilighet en god investering av firmaets midler.

På toppen av det hele har også bedriften din full fradragsrett for alle kostnader, akkurat som ved ordinær firmahytte- eller leilighet i Norge.

Spania har aldri vært nærmere Norge
  • Daglige flyavganger fra de fleste flyplasser i Norge
  • Vi tilbyr leiligheter med nærhet til strand, golf, fjell, by og flyplass – valget er ditt
  • Vi tar oss av det praktiske før, under og etter oppholdet til dine ansatte

Se alle våre eiendommer til salgs – eller ta kontakt om du har spesifikke ønsker så finner vi objektet du vil ha!