Om Costa Eiendom

Om Costa Eiendom HigueronCosta Eiendom er et norskeid selskap som spesialiserer på markedsføring av boliger i Spania. Vi har tilgang på kontor på Costa del sol og på Costa Blanca. Våre kontakter har lang fartstid i bransjen.

Vi har spesialisert oss på området  Costa del Sol, sørvest i Spania, med mange års erfaring har vi god kjennskap til Costa Blanca også. Vi kan tilby rådgivning og anbefalinger om de ulike områdene i Spania.

Vi er spesielt dyktig til å markedsføre boliger . Vi tilbyr personlig service og vi kan gjerne møtes for en prat.  Vil kontakte deg så fort du ringer eller sender oss en epost. Vår kjernetid er alle ukedager fra kl. 9-17.

Hvorfor bruke Costa Eiendom?

Pueblo Lopez i FuengirolaVi er verken den største eller mest synlige aktøren i markedet, men til gjengjeld er vi veldig dyktig på det vi gjør! Vår  nøkkelkompetanse på detaljnivå gjør at vi finner de tilbudene for DEG!

Våre profesjonelle samarbeidspartnere bistår dere under hele prosessen. I tillegg har vi et stort profesjonelt nettverk rundt oss, så lurer du på noe av økonomisk- eller juridisk art (f.eks. skatt, arv, testamente), så har vi avtaler med norske advokater, samt skandinviske og spanske banker. Utover dette har team med dyktige håndverkere og interiørkonsulenter i tillegg til avtaler med flere møbelkjeder osv. Enkelt sagt; har du et spørsmål så har vi kunnskapen til å svare deg.

For å få en næmere presentasjon møt oss gjerne i Spania. Det bare å kontakte oss. Vi har åpent alle ukedager fra kl. 9-17. Costa del sol eiendom har godt kjennskap til kysten.

Vi “synes” ikke så godt, men vi har et fantastsik bra samarbeidsteam hvor alle blir tatt godt hånd om. Vi snakker alle språk! Norsk, engelsk, spansk, svensk, fransk og tysk!

Nye prosjekter

Nytt prosjekt i MarbellaEtter finanskrisen i 2008 var det mange nye prosjekter som ble satt på vent mens mange valgte å fullføre. I dag har mange av de som stanset gjenopptatt byggingen og ferdigstilt de nye prosjektene. Utbyggerne er veldig interessert i å få sanert gjelden sin og derfor har mange nye boliger blitt solgt for meget lave priser.

Med vår store kontaktflate er det flere som vil vi skal promotere deres prosjekter i Norge. Vi markedsfører og bidrar til at nordmenn vet hva som finnes i Spania.

Reduserte priser

Spar penger med Costa EiendomVi er eksperter til å markedsføre  de beste dealene i markedet! Vi snakker “alle” språk; norsk, engelsk, spansk, svensk, fransk og tysk! . Hos Costa Eiendom får du gode råd om Costa Del sol og Costa Blanca og vi har lokal kunnskap om det meste.