Møbelbutikker, nå også i Norge! Titt på showrommet på Kolbotn

Møbelbutikker på Costa del SolOfte selges boliger delvis eller fullt møblert på Costa del Sol. Noen ganger passer stilen perfekt din smak, og andre ganger er det behov for å bytte ut litt. I siste tilfelle har vi samarbeidsavtaler med flere store møbelbutikker. Typisk har disse møbelbutikker på Costa del Sol agentur for opptil hundre forskjellige leverandører – noe for enhver smak og lommebok.

Vi har nå fått til et samarbeid med møbeldesigner 20 min fra Oslo.

Gjennom samarbeid med lokal møbeldesigner (Krogh Design) tilbyr vi møbelpakker som sendes direkte fra Norge til Spania. Krogh Design AS selger møbel og interiør egnet for hus, hytte, sommerbolig og hage. I tillegg  har de varesortiment fra hele verden og kjennetegnes av den klassiske stilen. Alle Costa Eiendom´s kunder får en ekstra god pris, så husk å oppgi navnet Costa Eiendom ved bestilling.

Ønsker du å ta møblene i nærmere øyesyn så er det bare å ta turen til showrommet på Kolbotn, 15 minutter utenfor Oslo – adressen er Kongeveien 49.

300x200_kroghDesign1

Pakkene er spesial laget  for våre kunder, men det er fullt mulig å kombinere med andre møbler og interiør fra butikken også.

Møbelpakke Hage

Møbelpakke Stue

 

 

Show room kongeveien 49