Norske advokater

Norske advokaterFor at boligkjøper skal føle seg 100 prosent trygg er det viktig med en advokat som er spesialisert i spansk boliglovgivning. Både det juridiske rundt et boligkjøp, og kjøpsprosessen i seg selv, er helt annerledes enn hva du er vant til fra Norge. Vi anbefaler advokater med lang fartstid i bransjen, med kunnskap om både det norske og spanske boligmarkedet, slik at de har god forståelse for alle spørsmål du måtte ha underveis.

Vogt AdvokatfirmaVogt Advokatfirma Lawfirm S.L

Vogt advokatfirma i Marbella yter juridisk assistanse vedr. fast eiendom, skatt, arv, emigrasjon – immigrasjon til Spania, selskapsrett, sjørett og alminnelige forretningsjuridiske spørsmål – både spanske, norske og internasjonale. Vogt har både norske og spanske advokater ansatt, og kan derfor umiddelbart vurdere rettsspørsmål både fra norsk og spansk synsvinkel.

LawfirminspainLawfirm in Spain | Agnete Dale

Lawfirm in Spain er et uavhengig advokatfirma beliggende i Marbella. Vi tilbyr profesjonell service og etterstreber å finne de beste juridiske løsningene for våre klienter. Vi bistår innenfor alle rettsområder og har spisskompetanse innen prosedyre, fast eiendom, arveplanlegging, arveskifter, leieforhold og rettsspørsmål i skjæringspunktet mellom norsk og spansk rett.

Vi legger stor vekt på personlig service og en rask og effektiv saksbehandling.

Advokat Oscar Perez

Oscar har mer enn 10 års erafering innen kjøp og salg av eiendom på Costa del Sol. Er lokalisert sentralt i Fuengirola, snakker både spansk og engelsk, og har jobbet mye med skandinaviske kunder.