Skip to main content
 

Øvrige tjenester på Costa del Sol

Costa Eiendom kan tilby mye mer enn bare eiendommer til salgs

Øvrige tjenester på Costa del Sol!

Vår største og viktigste oppgave er selvfølgelig å hjelpe deg å finne ditt drømmehjem på Costa del Sol!

Etter mange års virksomhet i Spania har vi tilegnet oss mye kunnskap om boligmarkedet, men også knyttet mange kontakter som bistår med helt andre tjenester. Vi formidler advokathjelp, lokale håndverkere til oppussing,  interiørkonsulenter og kan til og med bistå med firmaevents.

Under finner du mer informasjon om hvilke tjenester vi kan formidle, for utenom kjøp og salg av eiendom i Spania.

Advokathjelp

Les mer

Oppussing

Les mer

Interiørveiledning

Les mer

Firmaevents

Les mer

Advokathjelp

For at du som boligkjøper skal føle deg 100 prosent trygg er det viktig med en advokat som er spesialisert i Spansk bolig-lovgivning.

Både det juridiske rundt et boligkjøp, og kjøpsprosessen i seg selv, er helt annerledes enn hva du er vant til fra Norge. Vi benytter advokater med lang fartstid i bransjen, med kunnskap om både det norske og spanske boligmarkedet, slik at de har god forståelse for alle spørsmål du måtte ha underveis. Du kan alltid føle deg trygg når du bruker Costa Eiendom!

Kontakt oss for en prat om advokathjelp

Oppussing av bolig på Costa del Sol

Selv om du har funnet den perfekte boligen er det ofte behov for å gjøre visse tilpasninger. Kanskje vil du endre noen farger, bytte et gulv, få inn noen nye vinduer, eller endre distribusjon og romløsninger osv.

Etter å ha formidlet et mangfoldig antall boliger i Spania, har vi Costa Eiendom gode relasjoner til flere lokale håndverkere med gode referanser. Så, dersom du har behov for oppussing kan vi sette deg i kontakt med håndverkere som kan utføre alle typer jobber til meget gunstige priser.

Kontakt oss for en prat om oppussing

Interiørveiledning på Costa del Sol

Det å se hvordan man skal få mest mulig ut av en bolig er en kunst!

Noen er veldig flinke når det kommer til interiør og løsninger, mens andre kan trenge en hjelpende hånd. Interiørkonsulenter er meget dyktige og tar hensyn til dine ønsker samtidig som de trekker inn sin profesjonelle erfaring.

Vi kan formidle flinke interiørkonsulenter på Costa del Sol og har dessuten tatt på oss flere oppdrag i Norge.

Kontakt oss for en prat om interiørveiledning

Firmaevents

Vi kan tilby deg, dine venner og kolleger et skreddersydd opplegg hvor vi tilpasser oppholdet og innhold til målgruppen.

Fortell oss hvem gruppen er!
Våre reisekonsulenter vil gjøre sitt beste for å innfri gruppens forventninger ved en gruppereise. Derfor trenger mest mulig informasjon om gruppen – allerede i planleggingsstadiet. Jo mer informasjon vi får allerede fra første henvendelse – jo bedre vil gruppereisen bli.

Eksempler kan være:

  • Fordelingen av kjønn, er det flest kvinner eller menn?
  • Alder på deltakerne
  • Hva er formålet med reisen /eventet?
  • Hvilke forventninger har deltakere og/eller planleggere til reisen?
  • Hva ønsker dere å oppnå?
  • Hvilket budsjett har dere?

Vi tilbyr ulike aktiviteter, utflukter på land og til vanns, mat- og vinopplevelser i Fuengirola, Marbella og Malaga. Hva tenker du er best for din gruppe?

MALAGA
Denne velkjente byen i det sørlige Spania som garanterer et varm og solrikt klima mesteparten av året. Byen har vært bebodd i mer enn 2000 år av ulike Middelhavsivilisasjoner og har en spennede historie å fortelle under oppsyn av Gibralfaroborgen og sine mange andre attraktive monumenter, borger og gater.

Malaga er hovedstaden på Costa del Sol og har gjort den til en av de viktigste turistreisemålene i Spania. Her finner du et sterkt kunstneriskt preg, mye gitt ettersom fødebyen til Picasso , nettopp var Malaga. Et besøk på Picassomuseet gjenspeiler hele hans kunsteriske livshistore.

I områdene rundt Malaga finner du flotte fjellområder, genuine hvitkalkede landsbyer, gastronomiske bodegaer som byr på den velsmakende vinen i fra Malaga.

FUENGIROLA
Fuengirola tilbyr nå alle fasiliteter som forventes av et større turiststed, – hoteller, restauranter, barer, diskoteker, sportsklubber, båthavn, og brede strender langs en promenade som strekker seg østover og vestover fra byen og som inkluderer mindre tilstøtende landsbyer.

Av de ca. 75 000 innbyggerne som er registrert i kommunen kommer 25% fra andre land, hovedsakelig europeiske. Selv om Fuengirola er et typisk turiststed, finnes det også et antall historiske severdigheter og parker, i tillegg til den arabiske borgen Suhayl, eller Sohail. Den gamle havnen benyttes fortsatt av lokale fiskere.

Byen er nokså urban i sin karakter, med store høyblokker, – mange av dem vendt mot sjøen – men man kan fortsatt finne smale gater med mindre hus og villaer.
Du finner de lange strendene samt fine promenader med mange gode strandrestauranter.

Her er vi lokalkjente og kan tilby firmaet ditt alt fra gode matopplevelser til en båttur til byen Benalmadena eller Marbella.

MARBELLA
Marbella er et symbol på jet-set, glamor og luksus. Her finner du en deilig blanding av spanske tradisjoner, flotte lukushotell og lekre båthavner langs den flotte kystlinjen. Marbella ligger helt sør i Spania ved Middelhavet og vender seg mot Marokko som dere kan se klart på godværsdager.

Her kan du finne de mest luksuriøse spise stedene og danse natten lang på de mange diskotekene. Det finnes et mangfold av aktiviteter og utflukter som kan gjøres under et opphold på Costa del Sol og Marbella, gjerne i forbindelse med en incentive reise, kick-off eller event eller som et avbrekk i en konferanse.

Spennende byer som Ronda og Granada, og ikke minst Malaga er perfekte utfluktsteder av stor interesse. Gibraltar og dagsturer til Tanger ( Marokko) er alternative muligheter.

I fjellene rundt Costa del Sol finner du flere gastronomiske bodegaer som tilbyr besøk med vinsmaking og tapas. Men og mulighetene til å gjøre attraktive ” adventure turer” med for eksempel jeep, sykler osv.

Kontakt oss