Tjenester

Costa Eiendom tilbyr ekstratjenester til sine boligkjøpereVår største og viktigste oppgave er selvfølgelig å hjelpe deg å finne ditt drømmehjem på Costa del Sol ved hjelp av våre samarbeidspartnere.  Vi kan formidle møbelpakker, interiørkonsulenter og sette deg i kontakt med lokale håndtverkere.

Under følger en kort presentasjon av våre samarbeidspartnere.

Norske advokater

For at du som boligkjøper skal føle deg 100 prosent trygg er det viktig med en advokat som er spesialisert i spansk boliglovgivning. Både det juridiske rundt et boligkjøp, og kjøpsprosessen i seg selv, er helt annerledes enn hva du er vant til fra Norge. Advokater med lang fartstid i bransjen, med kunnskap om både det norske og spanske boligmarkedet, slik at de har god forståelse for alle spørsmål du måtte ha underveis er viktig.

Oppussing av bolig på Costa del Sol

Selv om du har funnet den perfekte boligen for deg så er det ofte et behov for å gjøre visse tilpasninger. Kanskje vil du endre noen farger, bytte et gulv, få inn noen nye vinduer, endre distribusjon av romløsninger osv. Costa Eiendom kan settde deg i kontakt med håndverkere som kan utføre alle typer jobber til meget gunstige priser. Les mer om oppussing av bolig på Costa del Sol.

Interiørkonsulenter på Costa del Sol

Det å se hvordan man skal få mest mulig ut av en bolig er kunst. Noen er veldig flinke når det kommer til interiør og løsninger mens andre kan trenge en hjelpende hånd. Interiørkonsulenter er meget dyktige og tar hensyn til dine ønsker samtidig som de trekker inn sin profesjonelle erfaring. VLes mer om våre interiørkonsulenter på Costa del Sol.

Møbelbutikker på Costa del Sol

Ofte selges boliger delvis eller fullt møblert på Costa del Sol. Noen ganger passer stilen perfekt din smak, og andre ganger er det behov for å bytte ut litt. I siste tilfelle har vi samarbeidsavtaler med flere store møbelbutikker. Typisk har disse møbelbutikker på Costa del Sol agentur for opptil hundre forskjellige leverandører – noe for enhver smak og lommebok. Les mer om møbelbutikker på Costa del Sol.